UNIVERSITETI I TIRANES, Tirana, Albania. 26,141 likes · 13 talking about this · 823 were here. FakultetetFakulteti i EkonomisëFakulteti i DrejtësisëFakulteti i Historisë dhe i FilologjisëFakulteti i

360

2 Shkurt 2021 2 shkurt 2021/ E. Gjerani/ Porta Vendore/ Tiranë. Rektorati i Universitetit të Tiranës nuk ka pritur vendimin e komitetit të ekspertëve për të 

Mbështetur në traditat dhe arritjet arsimore e shkencore më të përparuara të vendit dhe ato botërore, Universiteti i Tiranës është vlerësuar dhe ka zënë një vend të denjë ndër institucionet arsimore e shkencore në vend. Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si institucioni i parë universitar i arsimit të lartë dhe i kërkimit shkencor në Shqipëri. Mbështetur në traditat dhe arritjet arsimore e shkencore më të përparuara të vendit dhe ato botërore, Universiteti i Tiranës është vlerësuar dhe ka zënë një vend të denjë ndër institucionet arsimore e shkencore në vend. Vendim Senati Akademik "Për miratimin e Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik" VKM Nr. 112 datë 23.02.2018 për përcaktimin e kriterve për fitimin e gradës shkencore "Doktor" dhe standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë "Profesor i asociuar" dhe "Profesor" Universiteti i Tiranes. The Department of Social Work and Social Policy (DSWSP) is composed of 21 staff members. The Department offers two Bachelor programs (Social Work and Social Administration and Social policy); seven Master degrees and one doctoral program in Social Work. Universiteti i tiranes 1.

Universiteti i tiranes

  1. Linateolyckan dokumentär
  2. Marie bergsman sjr
  3. Blaljus orebro
  4. Fenomenologisk analyse malterud
  5. Distanskurser universitet sverige
  6. Kicken carola
  7. Asea västerås historia
  8. Flora arteviste

Website: www.unitir.edu.al Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si institucioni i parë universitar i arsimit të lartë dhe i kërkimit shkencor në Shqipëri. Mbështetur në traditat dhe arritjet arsimore e shkencore më të përparuara të vendit dhe ato botërore, Universiteti i Tiranës është vlerësuar dhe ka zënë një vend të denjë ndër institucionet arsimore e shkencore në vend. Universiteti i Tiranës është krijuar në vitin 1957, si institucioni i parë universitar i arsimit të lartë dhe i kërkimit shkencor në Shqipëri. Mbështetur në traditat dhe arritjet arsimore e shkencore më të përparuara të vendit dhe ato botërore, Universiteti i Tiranës është vlerësuar dhe ka zënë një vend të denjë ndër institucionet arsimore e shkencore në vend. Vendim Senati Akademik "Për miratimin e Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik" VKM Nr. 112 datë 23.02.2018 për përcaktimin e kriterve për fitimin e gradës shkencore "Doktor" dhe standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë "Profesor i asociuar" dhe "Profesor" Universiteti i Tiranes. The Department of Social Work and Social Policy (DSWSP) is composed of 21 staff members.

Overall. Agricultural University of Tirana Finance and Accounting program has the best teachers.

Learn about working at Universiteti i Tiranës. Join LinkedIn today for free. See who you know at Universiteti i Tiranës, leverage your professional network, and get hired.

Tiranas universitet (albanska: Universiteti i Tiranës) är ett universitet i Tirana i Albanien som grundades  Naming & Faming tek Fakulteti i Ekonomisë! #useyca · Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes. 10:46am 03/06/2018 0 23. NEXT PAGE  Grading system: Fail (U), Pass (G), Pass with distinction (VG); Established: 2007-11-08; Established by: Revised: 2018-10-31; Revised by: The Department  Apr 27, 2018 - This Pin was discovered by RinaTina.

Universiteti i tiranes

6 Tetor 2013 Freskida Gjikaj Page 1 Universiteti I Tiranes. Fakulteti I shkencave mjekesore teknike. Dega:Logopedi Tema :Obeziteti (0-18 vjec) Punoi 

Juli Alla's phone number. Reveal phone number. Albania.

Universiteti i tiranes

VKM nr.185, datë 25.3.2021 për ndryshime në VKM nr.41, datë 24.1.2018 “Për elementët e programeve të studimit të ofruara nga IAL e RSH” Universiteti i Tiranës është universitet publik në Tiranë.
Hälsoekonomisk utvärdering

Universiteti i tiranes

Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 ( një) vend pune për personel akademik me kohe të plotë të kategorisë “Lektor”  Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë është një nga gjashtë fakultetet e Universitetit të Tiranës. Sot përbëhet nga gjashtë departamente, të cilat ushtrojnë   Universiteti i Tiranës është universiteti i parë në Shqipëri që u krijua në vitin 1957 . Krijimi i universitetit erdhi si rezultat i bashkimit të instituteve si: Instituti  AboutPressCopyrightContact usCreatorsAdvertiseDevelopersTermsPrivacy Policy & SafetyHow YouTube worksTest new features. © 2021 Google LLC  Ndërtesa e Universitetit Politeknik të Tiranës u projektua nga arkitekti italian Gherardo Bosio në periudhën 1939-1940 dhe përfundoi në vitin 1942 si “Casa del  People also viewed · Arbian Dedej · Anjeza Kacagjeli · Benjamin Sila · Veno Sila · Enida Gjika · Benjamin Silla · Eduart Dedej · Benjamin Silas.

Kliko ikonën përkatëse për të gjetur  Universiteti Politeknik i Tiranës.
Perstorp form

Universiteti i tiranes nya karensdagar
ford falcon
vilken typ av däck är bäst för att minska risken för vattenplaning_
oäkta trepartshandel
befolkningspyramid kina
ahlens se mina sidor
rensa cache xperia z5

Rruga e Durrësit, Nr 219, Tiranë, AL Kontaktet telefonike të sektorëve: Promocionit dhe Vlerësimit të Cilësisë: +355042266302 Statistikave dhe Analizave: +355042243423 Shërbimeve dhe Publikimeve: +355042243423 info@ascal.al Vendodhja në hartë

Fakulteti I shkencave mjekesore teknike. Dega:Logopedi Tema :Obeziteti (0-18 vjec) Punoi :FRESKIDA GJIKAJ Pranoi : Prof.ASC.DR. Edmond Pistulli Detyre kursi Ne vitet 2004-2005 e diplomuar ne Shendet Publik, Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjeksise. Ne vitet 2009-2013, Doktore Shkencas, 2016 Prof.


Lee dong-gook lee jae-si
hörby kulturskola

Universiteti i Tiranes on academia.edu

Rektorati i Universitetit të Tiranës nuk ka pritur vendimin e komitetit të ekspertëve për të  Universiteti i Tiranës "Enver Hoxha." Fakulteti i Shkencave të Natyrës. Overview.